Το Brand μας

Η εταιρεία “1450 Hellenic Exceptional Herbs” δραστηριοποιείται στον τομέα της καλλιέργειας και της εμπορίας αρωματικών φυτών με κύριο σκοπό της, την ανάδειξη της κορυφαίας ποιότητας των αρωματικών φυτών της ελληνικής γης.

Το Εταιρικό μας Βίντεο

Δείτε το βίντεο που αποτυπώνει την φιλοσοφία της εταιρείας μας

Το Προϊόν μας

1450 Τσάι του βουνού

Το τσάι του βουνού, ανήκει στην οικογένεια των χειλανθών (Lamiaceae) και στο γένος Sideritis, το οποίο περιλαμβάνει περίπου 150 είδη, που φύονται κυρίως στις παραμεσόγειες χώρες (Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρος,Τουρκία). Στη χώρα μας είναι γνωστό από την αρχαιότητα και αναφέρεται από το Θεόφραστο (372-287 π.Χ.) και τον Διοσκουρίδη (10 μ.Χ. αιώνα). Σήμερα στην Ελλάδα αυτοφύονται 17 είδη. Το επιστημονικό του όνομα είναι Sideritis spp ή αλλιώς σιδερίτης του Διοσκουρίδη.

Βραβεία & Πιστοποιήσεις

Great Taste Awards 2018

Σχόλια κριτών (Great Taste Awards 2018)

Πολύ ελκυστικό λαμπερό χρώμα, φωτεινό με καλή καθαρότητα. Ελκυστική παρουσίαση – τα μπουμπούκια είναι ολόκληρα, φωτεινά και όμορφα. Ελαφρύ άρωμα, χλοώδης νότες στη μυρωδιά. Ντελικάτες φυτώδης, εσπεριδοειδή και διακριτικές φυτικές νότες στον ουρανίσκο. Συνολικά ένα δροσιστικό ποτό με ήπιες φυτικές και εσπεριδοειδή νότες.

Οι κριτές ένιωσαν ότι είναι ένα πολύ ευχάριστο καταπραϋντικό τσάι, κατασκευασμένο με ένα πολύ καλής ποιότητας συστατικό.

Πιστοποίηση TÜV HELLAS

Τα προϊόντα πιστοποιήθηκαν για την βιολογική τους προέλευση ως ‘’υπό μετατροπή στη βιολογική γεωργία’’ από την TÜV HELLAS (TÜV NORD GROUP)

Νέα & Εκδηλώσεις

1450_tea_logo_160x160

Νέα Κοτύλη, Καστοριά - 52051

+30 693 685 7646

Στείλτε μας e-mail

info@1450.gr

Ανοικτά

Δευτέρα – Παρασκευή 09:00πμ – 14:30μμ

Δημιουργία Ιστοσελίδων