Το Brand μας

Η εταιρεία “1450 Hellenic Exceptional Herbs” δραστηριοποιείται στον τομέα της καλλιέργειας και της εμπορίας αρωματικών φυτών με κύριο σκοπό της, την ανάδειξη της κορυφαίας ποιότητας των αρωματικών φυτών της ελληνικής γης.

Το Εταιρικό μας Βίντεο

Δείτε το βίντεο που αποτυπώνει την φιλοσοφία της εταιρείας μας

Το Προϊόν μας

1450 Τσάι του βουνού

Το τσάι του βουνού, ανήκει στην οικογένεια των χειλανθών (Lamiaceae) και στο γένος Sideritis, το οποίο περιλαμβάνει περίπου 150 είδη, που φύονται κυρίως στις παραμεσόγειες χώρες (Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρος,Τουρκία). Στη χώρα μας είναι γνωστό από την αρχαιότητα και αναφέρεται από το Θεόφραστο (372-287 π.Χ.) και τον Διοσκουρίδη (10 μ.Χ. αιώνα). Σήμερα στην Ελλάδα αυτοφύονται 17 είδη. Το επιστημονικό του όνομα είναι Sideritis spp ή αλλιώς σιδερίτης του Διοσκουρίδη.

Βραβεία & Πιστοποιήσεις

Great Taste Awards 2020

Σχόλια κριτών (Great Taste Awards 2020)

Το προϊόν παρουσιάζεται με ελκυστικό τρόπο, είναι προφανές ότι έχει καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια για την διατήρηση ολόκληρων των ανθών. Διακριτικό στη μύτη, με λεπτές φλοραλ νότες να αναδύονται. Εξαιρετικά διαυγές, απαλό κίτρινο χρώμα. Πολύ καθαρό και διακριτικό στον ουρανίσκο, με λεπτές νότες εσπεριδοειδών και μέντας να αναδύονται που το κάνουν ευχάριστα ένα καλό και ολοκληρωμένο τσάι.

Great Taste Awards 2018

Σχόλια κριτών (Great Taste Awards 2018)

Πολύ ελκυστικό λαμπερό χρώμα, φωτεινό με καλή καθαρότητα. Ελκυστική παρουσίαση – τα μπουμπούκια είναι ολόκληρα, φωτεινά και όμορφα. Ελαφρύ άρωμα, χλοώδης νότες στη μυρωδιά. Ντελικάτες φυτώδης, εσπεριδοειδή και διακριτικές φυτικές νότες στον ουρανίσκο. Συνολικά ένα δροσιστικό ποτό με ήπιες φυτικές και εσπεριδοειδή νότες.

Οι κριτές ένιωσαν ότι είναι ένα πολύ ευχάριστο καταπραϋντικό τσάι, κατασκευασμένο με ένα πολύ καλής ποιότητας συστατικό.

Πιστοποίηση TÜV HELLAS

Τα προϊόντα πιστοποιήθηκαν για την βιολογική τους προέλευση ως ‘’υπό μετατροπή στη βιολογική γεωργία’’ από την TÜV HELLAS (TÜV NORD GROUP)

Νικητής Βραβείων International Taste 2020

SILVER 81/100 to 90/100

Άριστο προϊόν.
1450 – Τσάι του βουνού διακρίθηκε ανάμεσα από εκατοντάδες διαγωνιζόμενους με ασημένιο αστέρι από την International Taste Awards στην πόλη Brescia της Ιταλίας. Συγκεκριμένα διαγωνίσθηκε στην κατηγορία single-origin tea και έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία του.

Νέα & Εκδηλώσεις

Νικητής Βραβείων International Taste Awards 2020

Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας ανακοινώσουμε πως το προϊόν μας 1450 – Τσάι του βουνού διακρίθηκε ανάμεσα από εκατοντάδες διαγωνιζόμενους με ασημένιο αστέρι από την International Taste Awards στην πόλη Brescia της Ιταλίας. Συγκεκριμένα διαγωνίσθηκε στην κατηγορία single-origin tea και έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία του.

Διαβάστε περισσότερα
1450_tea_logo_160x160

Νέα Κοτύλη, Καστοριά - 52051

+30 693 685 7646

Στείλτε μας e-mail

info@1450.gr

Ανοικτά

Δευτέρα – Παρασκευή 09:00πμ – 14:30μμ

Δημιουργία Ιστοσελίδων